Har du någonsin funderat på att köpa en utökad garanti? Våra olika garantipaket kan hjälpa förare att spara på kostsamma reparationer på vägen – om de gör rätt köp.

På DinBilGaranti hjälper vi dig att förstå fördelarna med en utökad garanti och guidar dig genom processen att köpa en. Snart kommer du att känna dig lugn och veta att din bil är redo för vägen framför dig.

Vad är en utökad bilgaranti?

Utökade garantier är förlängningar av täckningen som tillhandahålls av en standardgaranti, såsom en tillverkargaranti eller en hemgaranti. Ofta kända som serviceavtal, skyddsplaner eller serviceplaner. En utökad garanti betalar räkningen för reparationskostnader efter att din fabriksgaranti löpt ut. Du kan köpa utökade garantier för de flesta större vitvaror som kylskåp eller tvättmaskiner, såväl som för nya och begagnade fordon.

Vad täcks av en utökad bilgaranti?

När din bils fabriksgaranti löper ut, lovar tillverkaren inte längre att täcka kostnaderna för oväntade haverier. En utökad bilgaranti kan ersätta det värdefulla skyddet. Dessa fordonsservicekontrakt är användbara för begagnade bilar eller bilar med hög körsträcka, såväl som för nya bilar som du vill behålla längre än fyra eller fem år.

Det utökade garantiskyddet överträffar bilförsäkringen genom att ta hand om skador på grund av normal användning istället för bara reparationer orsakade av kollisioner, skadegörelse, stöld eller naturhandlingar.

Published On: januari 28th, 2023 / Categories: Artiklar /