Om DinBil

Här kan du läsa mer om oss, vår historia
och vår vision om framtiden

Hem/Om DinBil

Om DinBilGaranti

Skapat för att förenkla och trygga ditt bilägande.

Bilen fyller en viktig funktion i många människors liv. Den förenklar vardagen och är individens väg till total frihet och mobilitet. Hos DinBilGaranti möter du ett genuint intresse för bilar i kombination med drivkraften att vilja göra ärliga och professionella överenskommelser där båda parter känner sig trygga. Vår ambition är att leverera den mest kompetenta garantitjänsten på marknaden för fordon. På DinBilGaranti tänker vi alltid flera steg framåt. Vår personal består utav experter inom bilbranschen.

Ansök
Produkter

Kundtjänst som finns här för dig

Vår kundtjänst eftersträvar alltid att ge dig en bra och korrekt hantering av varje ärende och lösa din situation på snabbaste och bästa möjliga sätt. Vi har alltid som målsättning att sätta oss in varje kunds situation och anpassa oss efter dina förutsättningar.

Bilgaranti som säkrar bilägande

Vi lämnar garanti på privatägda bilar och svarar för fel som omfattas av garantin och uppkommer under garantitiden. Garantin gäller för en tidsperiod av ett år i taget och kan förlängas i upp till fem år, förutsatt att fordonet godkänns vid den digitala fordonskontrollen.

Se alla paket vi erbjuder.

Garantipaket

Ansök kostnadsfritt om ny garanti

Ansök nu

info@dinbilgaranti.se