När du köper en begagnad bilgaranti, även kallad eftermarknadsgaranti, är det möjligt att din ursprungliga tillverkargaranti redan har löpt ut. Den bästa förlängda garantin för begagnade bilar kommer att bidra till att betala av oväntade reparationskostnader, vilket ger dig sinnesfrid.

Vi vägleder dig genom att välja en utökad bilgaranti, ger dig några frågor att ställa och visar vad de främsta företagen erbjuder till begagnade och nya bilägare. Vi hänvisar dig också till några resurser som hjälper till att göra det enklare att hitta den bästa förlängda garantin för begagnade bilar.

Inte alla val för en utökad garanti för begagnade bilar erbjuder faktiskt en toppnivå av service, så det är avgörande att göra en bilgarantijämförelse. DinBilGaranti anser att alla kunder bör få en utökad bilgaranti av hög kvalitet till ett överkomligt pris, vilket är anledningen till att vi ständigt höjer ribban för service på våra hittills fyra garantiplaner.

Hur man väljer en utökad garanti för begagnade bilar:

Eftersom det finns så många alternativ när man letar efter en utökad garanti för begagnade bilar, kan det vara överväldigande att köpa en utökad garanti. Följ dessa riktlinjer för att säkerställa att du får kvalitetstäckning till bästa möjliga pris.

1.Vilken täckningsgrad vill du ha?
Fundera på om du vill ha en undantagsgaranti från stötfångare till stötfångare eller något enklare, som en drivlinagaranti.
Fråga om delar, arbetskraft och biluthyrning. Dessa utgifter kan öka snabbt och bör alla täckas av den bästa förlängda garantin för begagnade bilar.

2.Vad för slags bil har du?
Om du är säker på att din bil är en av de mest pålitliga på marknaden, kan du behöva en smalare plan, speciellt om du inte tänkt äga bilen länge.

3.Vad är din bils ålder och körsträcka?
Båda faktorerna kommer att avgöra hur mycket de bästa förlängda garantiföretagen för begagnade bilar kommer att debitera. De bör också påverka hur omfattande täckningen på din bil ska vara.

4.Vad är din bils historia?
Återkommande problem med bromsbelägg eller drivlinan kan göra ett fall för en omfattande täckningsplan från stötfångare till stötfångare. En ren historia och nyliga byten av slitagedelar kan göra en mindre plan mer övertygande.

5.Hur hanterar varje företag skador?
Vart kan du ta ditt fordon för täckta reparationer, hur betalas de för och hur fungerar självrisken.

6.Vilka leverantörer toppar rankingen?
De bästa garantiföretagen för begagnade bilar är informativa under hela köpprocessen och transparenta även med det finstilta. Ställ frågor för att noggrant jämföra leverantörer av utökad garanti.

På DinBilGaranti är vi övertygade om att du kommer att vilja köpa en utökad bilgaranti från oss. Varje garantipaket som tillhandahålls av DinBilGaranti är utformad specifikt med kunder i åtanke och täcker nästan alla förares behov.

 

 

Published On: februari 14th, 2022 / Categories: Artiklar /